homeproductendownloadsnieuwsprijzensupporttrainingcontactover onsvacaturesonderwijs
 Manager | classroom.cloud | School | DNA | ServiceDesk | Notify

NetSupport Protect

versie 2.10.0002
Overzicht | Kenmerken | Herstel
1 / 3

Overzicht

  Netsupport Protect is de nummer 1 voor beheerders en docenten op het gebied van bescherming tegen ongewenste of opzettelijke wijzigingen bij op Windows« gebaseerde besturingssystemen en werkstations.

  Netsupport Protect is een veilige, betrouwbare en effectieve computeromgeving in een klaslokaal. Met de zeer uitgebreide lijst van beveiligingsmogelijkheden en intu´tieve samenstelling kunnen docenten en beheerders garanderen, dat zij met Netsupport Protect hun studenten de meest nuttige ervaring bieden in hun leercurve.

  Netsupport Protect voorkomt dat gebruikers kritieke bestanden en applicaties verwijderen, er ongeautoriseerde wijzigingen in het bureaublad worden gemaakt, ongewenste bestanden worden opgeslagen en het besturingssysteem wordt aangetast.

  Netsupport Protect voorkomt, dat ongewenste wijzigingen -opzettelijk of per ongeluk- aan een computer, een probleem kunnen veroorzaken of de productiviteit van uw computerruimte zullen verminderen.


  Een product is pas succesvol wanneer deze op een simpele, zonder veel inspanningen kan worden geimplementeerd en kan worden onderhouden. Dit product heet Netsupport Protect en geeft een helder inzicht in beveiliging.


  Onderwijs Terug naar boven

  Doordat de toegang tot computer hardware, netwerken en internetbronnen steeds eenvoudiger wordt, krijgen IT systeembeheerders en docenten te maken met nieuwe uitdagingen. De IT beheerders moeten het hoofd bieden aan uitdagingen voortkomend uit computerruimtes en school netwerken maar ook aan software ontwikkelingen en gebruikersproblemen.

  Docenten moeten hun studenten begeleiden bij het gebruik van computers in studieruimtes of multi-desktop klaslokalen om zich te vergewissen, dat zij aan het studeren zijn en hun tijd besteden aan de opgedragen taken.

  Studenten/leerlingen willen graag leren, de beste methode daarvoor is expirimenteren. Helaas kunnen computerruimtes slecht 4 to 5 keer per dag uitgenut worden door verschillende klassen. Waardoor "het experimenteren met computers" ingekaderd moet worden tot wat voor u wenselijk is.
  Zakelijk Terug naar boven

  Netsupport Protect is een pro-actieve oplossing in plaats van re-actieve oplossing. De gedachte achter het product is het voorkomen van wijzigingen in werkstation omgevingen en terug te vallen op het herstellen van fouten. Een oplossing die vaak duurder is en hogere onderhoudskosten met zich meebrengt.

  Door gebruik te maken van Netsupport Protect, kunnen systeembeheerders een veilige werkstation omgeving creŰren, waarbij de toegang tot configuratie- en systeem-instellingen en bronnen van buitenaf zijn beschermd. Studenten hebben toegang tot beschikbare applicaties, maar zijn afgeschermd van de systeem resources en worden niet verleidt verleiding om 'uit te vinden' hoe bepaalde zaken op een werkstation werken.
  Wat de pers zegt Terug naar boven

  Scrolling ImageScrolling ImageScrolling ImageScrolling ImageScrolling ImageScrolling ImageScrolling ImageScrolling Image

  Lees verder, Kenmerken

   © 2011 LCS Systemen B.V. Site werkt het beste in een recente versie Microsoft Internet Explorer of Mozilla FireFox.